CONTACT

BEL ONS

0032 476 57 39 07

REKENINGNUMMER

BE95 7310 4374 5658

HEEFT U EEN VRAAG, STUUR ONS EEN BERICHT

3 + 3 =

HOE KAN JE ONS BEST BEREIKEN?

SINT – NORBERTUSKERK
Dageraadplaats
Antwerpen

Verschillende invalswegen. Er is een fietsenstalling voorzien voor het gebouw.

Een fiets lenen?
Op de Dageraadplaats zijn er verschillende uitleenfietsen beschikbaar van VELO. Deze kan je over de ganse stad aan de stations uitlenen en hier terug plaatsen. https://www.velo-antwerpen.be

Metro
Je kan afstappen aan de halte Pelikaan, en op 8 min wandelafstand ben je aan de Dageraadplaats.

Tram
Tram nr. 11 stopt op de Dageraadplaats.
Tram nr. 9 stopt aan de halte Cuperus (grens Lange Leemstraat), dan nog 15 min wandelen.

Bus
Je kan verschillende lijnen nemen tot aan Berchem station en dan is het ca. 8min. wandelen tot aan de Dageraadplaats.

Trein
De wijk Zurenborg is gesitueerd tussen Antwerpen-Berchem en Antwerpen-Centraal. U kan beide stations gebruiken. Wij adviseren u om voor Antwerpen-Berchem te kiezen dan kan u meteen genieten van het prachtige erfgoed dat de wijk Zurenborg te bieden heeft.

Er zijn (betalende) parkeerplaatsen in de omliggende straten. Meer info vindt u op www.parkereninantwerpen.be

Opgelet: houd er rekening mee dat de hele Antwerpse binnenstad een lage-emissiezone is. Meer informatie vindt u op www.slimnaarantwerpen.be/LEZ

 

SINT – CAROLUS BORROMEUSKERK
Hendrik Conscienceplein
Antwerpen

De Sint-Carolus Borromeuskerk is centraal gelegen in het oude stadscentrum van Antwerpen. Deze is vlot bereikbaar via verschillende invalswegen. Er is een fietsenstalling voorzien op het Hendrik Conscienceplein.

Een fiets lenen?
Er zijn uitleenfietsen beschikbaar van VELO, namelijk velo station nr. 56 (Minderbroedersrui) en 57 (Wolstraat). Deze kan je over de ganse stad en aan de stations uitlenen en hier terug plaatsen. https://www.velo-antwerpen.be

Metro
Je kan ondergronds afstappen aan de halte Meir (nr. 3,5, 9, 15), en op 5 min wandelafstand (via Sint- Katelijnevest) ben je aan het Hendrik Conscienceplein.

Tram
Tram nr. 11 stopt op de Melkmarkt, dan nog een minuutje wandelen.
Tram nr. 7 stopt aan de Keizerstraat, dan nog een minuutje wandelen

Bus
Je kan verscheidene lijnen nemen tot aan Antwerpen-Centraal Station en dan nog ongeveer 20 min. wandelen tot aan het Hendrik Conscienceplein.
Je kan ook verscheidene lijnen nemen tot aan Groenplaats en dan nog ongeveer 10 min. wandelen tot aan het Hendrik Conscienceplein.

Trein
Vanaf het station Antwerpen-Centraal is het ongeveer 20 minuten wandelen naar de Sint-Carolus Borromeuskerk.

Op korte loopafstand zijn diverse publieke parkings o.a. op de Eiermarkt, Groenplaats, en in de Korte Klarenstraat (Shopping Meir). U kan niet of zelden vrij parkeren in de buurt, u kiest best een publieke parking.

Meer info vindt u op www.parkereninantwerpen.be. Opgelet: houd er rekening mee dat de hele Antwerpse binnenstad een lage-emissiezone is. Meer informatie vindt u op www.slimnaarantwerpen.be/LEZ